Sunday, September 25, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang


Ucapan buat Kak Atie dan Suami:
Selamat menyambut Ulangtahun Perkahwinan..
Semoga bahagia hingga ke syurga...
Semoga Allah memberkati Kak Atie sekeluarga..
Amiinn..

tarikh tutup: 30 September 2011

p/s: sorry kak Atie, saya lambat join GA kak Atie. mood CGL tak mau mari. ni saya gagahkan diri juga sebab tiap-tiap hari teringat belum join GA akak. ngee~

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, August 26, 2011

Thursday, August 25, 2011

CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

KLIK SINI UNTUK JOIN

TIGA pemenang akan di pilih dari random.org

Hadiahnya?
RM50
RM30

OFFER SEMPENA BULAN RAMADHAN & SYAWAL

Mini Cake @ RM15
(Bekas aluminium 8X4 wt cover)

Choc Moist / Butter Cake / Choc Sponge / Red Velvet
Topping: Choc Gnch / Creamcheese / Choc Fresh Cream


Biskut Lapis Cheese @ RM25
Bekas plastik 6"X6" 


Cheese Tarts & Almond Choc Tarts
(mini size - diameter 1.5inch)


min order 25pcs @ RM23

tarikh tutup: 25 ogos 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kontest Menang Duit Raya


Jom ramai-ramai memeriahkan Kontest Menang Duit Raya sebelum 25 Ogos 2011.

nak tahu lebih lanjut tentang PRODUK VCO??


ATURAN PEMAKANAN VCO

CARA UNTUK JADI AGENT VCO

HARGA JUALAN VCO

KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO

KEBAIKKAN VCO UTK WANITA HAMIL

PENGENALAN VCO SOFTGEL


Sponsor hadiah untuk kontest ini adalah:
  • RM 500 (WANG TUNAI ATAU BARANG . BELUM DI TENTUKAN DARI MYGLOBALNETWORK)
  • 3 x RM 10 top up untuk peserta dari upprofits blog 
  • Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 Dari Agent topup azrijohan blog 
  • Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..Dan injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 dari Adamhaiqal blog
  • 3 license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version )  dari blogoraitlah.com
  • Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth Dari blogchips
  • Wang tunai RM50 dari esempoi
  • Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai  RM125 Dari juenieta tetikus rosak
  • Produk kesihatan Bernilai RM30 dari kak pah
  • 3 x rm10 top up dari minda sasterabahasa
  • sekotak VCO dari kak pah k-poh
  • 3 buah buku pendapatan melalui internet tajaan  my.mustafa
  • shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar dari lela-lelord
  • 1 set perfume untuk lelaki dan wanita, ( 2 set kesemuanya dari one drop @ perfume paradise ) (tukang sponsor minta dirahsiakan  :)  )
  • RM50 dari malaysianetworks.com (pesanan penaja , kalau rajin sila lah register sekali icon smile Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai   Ogos )
  • cash rm100 dari dinsblog
  • 2 Helai kain batik sarong serawak dari ummieross
Cara penentuan pemenang : Melaui 2 cara 1- top refferal , 2- random


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Sunday, August 21, 2011

WANIEZ CRAFT 1ST GIVEAWAY


tag:
mrs redzuan
dhiah ahmad

dah add dalam bloglist August :)

tarikh tutup: 26 ogos 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, August 16, 2011

ramadhan giveaway: feel and felt

kakak saya yang tangannya tak 'kayu' macam saya ada buat giveaway.
sesiapa nak join sila klik SINI.

giveaway bemula 9 ogos 2011 dan tamat 16 ogos 2011.
tak payah buat entri. komen je kat entri giveaway tersebut :)

HADIAHNYA IALAH SEHELAI TSHIRT beserta tampalan yang dibuat daripada fabrik felt. 

gambar contoh kat bawah ni. 




nak tau lebih lanjut boleh klik sini

p/s: beliau lantik saya jadi juri jemputan. hehe. tunggu apa lagi? jom join!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GA Sapa Nak Shawl Nie?


tag:
syawalsimpsons

hadiahnya:

1 x Shawl Lycra Two Tone : Grey+Purple 

1 x Shawl Lycra Ribbon : Black

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim


tag:
mrs redzuan
syawalsimpsons
baby wanie

Hadiah :

1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20

2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15

3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10

4. 3 orang pemenang saguhati akan menerima kad raya & duit raya RM5 

tarikh tutup: 21 ogos 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, August 15, 2011

Makan Je La Keje Korang Subway Giveaway


tag:
mrs redzuan
dhiah ahmad
syawalsimpsons

GA ni akan berlangsung sehingga 21hb Ogos 2011
Kupon yang bakal korang akan dpt ialah



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Duit Raya Giveaway AdanyaKauUntukku


tag:
mrs redzuan
syawalsimpsons
dhiah ahmad

tarikh tutup: 21 ogos 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

CM NEW COMER GIVEAWAY


tag:
mrs redzuan
cempaka kuning

CM New Comer Giveaway untuk semua,
sila join sekarang juga,
hadiah disedia untuk 7 pemenang bertuah sahaja,
1 pack Herbal Cotton Puff - Rzac Cosmetis penajanya.

tarikh tutup: 15 ogos 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GIVEAWAY by Atiqah Norazli


tag:
mrs redzuan
syawalsimpsons

HADIAH-HADIAH
making-sweetness tempat pertama : topup RM50
making-sweetness tempat kedua : topup RM30
making-sweetness tempat ketiga : topup RM10
making-sweetness saguhati utk 2 org shj : topup RM5


tarikh tutup: 5 september 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2nd Giveaway - Cookies in a jar !


tag:
mrs redzuan

tarikh tutup: 7 september 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Menang saguhati peraduan “Saya Nak Baju Kelawar AMNI Collections”

salam Ramadhan semua.
dah setengah bulan puasa. sekejap je kan. mood nak bercgl masih out. tambah lagi anak-anak tak sihat ni. 
Alhamdulillah..rezeki di bulan Ramadhan tak putus :)
saya diberitahu oleh kak atie tentang kemenangan ini. terima kasih kak atie :)


tahniah kepada semua pemenang.
terima kasih IBRAHzine.com

Kemenangan ke-69 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Saturday, August 13, 2011

Menang 1st GA Mama Syima dan Giveaway Anin :Ease Mom hanging bottle rack

Salam Ramadhan..
Alhamdulillah..di saat mood berblogging takde, ada juga rezeki di bulan yang penuh berkat ni :)

pertama: menang 1st GA Mama Syima. terima kasih kepada Mama Syima sebab beritahu tentang keputusan ini. maaf sangat-sangat sebab saya memang dah jarang menjenguk blog ni. kenapa entah. mim-alif-lam-sin sungguh!


terima kasih kepada Mama Syifa :)
tahniah kepada semua pemenang :)

Kedua: saya menang Giveaway Anin: Ease Mom hanging bottle rack. Alhamdulillah..rezeki anak-anak kan..
saya join GA ni last minute. tak sangka sebab takde idea nak buat entri masa tu. main taip je. ngee~
terima kasih joel leslie sebab sudi inform tentang kemenangan ni :)


saya menang untuk penyertaan saya di sini


terima kasih penganjur sebab sudi pilih saya sebagai pemenang :)

Kemenangan ke-67 dan 68 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!