Tuesday, December 25, 2012

1st Giveaway Cheeze Maz Sempena iPhone 5 Gadget Impian

Salam semua..
Dah lama tak join GA. Tetiba harini TERrajin nak join. hehe.

Nak serbuk cheese CHEEZE MAZ percuma tak?


Jom join GA ni......

 http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

1) Dah follow blog CheezeMaz :)


2) Dah share kat facebook :) u ols pun jangan lupa tekan button share ye..

Fb id: Anim Seran

3) Dah buat entry :)

4) Tunggu apa lagi jom KLIK SINI >>>>>> http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

5) Submit link penyertaan di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Tarikh Tutup: Akan dimaklumkan kemudian...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 comments:

Unknown said...

Salam, terima kasih kerana sudi joint. Insya Allah, berpeluang mendapat serbuk cheeze tu.

dijemput semua rakan2 follower aNiM juga menyertainya

Unknown said...

Salam, maaf diatas masalah teknikal.

Harap dapt click kembali button di entry : cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html .

Button tersebut adalah button :

~ G +1

~ Share . Kemudian click button --> Facebook

~ Tweeter

• Extra point diberikan selepas click sekali lagi 2 @ 3 button yang diminta

aNiM said...

dah klik button pada 26 november 2012:

1) tweet (anim seran)
2) g+1 (zhms8082@gmail.com)
3) facebook (anim seran)

terima kasih..

miri4ever.net said...

salam kenal...
semoga berjaya k...

Salam…

Saya adalah salah seorang bloger yang menyertai contest “iPhone 5 gadget impian”

Harap rakan2 sudilah klik G+1 di entri “iPhone 5 gadget impian” saya.

http://miri4evernet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_6.html

Sokongan dari rakan2 semua amat saya hargai…

Terima kasih…

Unknown said...

Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

aNiM said...

dah buat tugasan kedua :)

aNiM said...

dah undi cheeze maz di blog denaihati.com pada 6/12/2012 jam 10 pagi tadi

aNiM said...

undi cheeze maz di blog denaihati.com pada 7/12/2012 jam 2.06 petang tadi

Unknown said...

Lamanya menghilang. Jangan lupa

1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

2) Vote akak di denaihati setiap hari. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

3) setiap kali aNiM vote, aNim tinggalkan komen di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Unknown said...

Salam, Giveaway CHEEZE MAZ akan tamat pada 31/12/12 jam 11.49 malam. Gandakan usaha anda dan kumpul rakan2 bagi membantu anda mendapatkan pack pemborong cheese CHEEZE MAZ dengan mengundi cheese maz (ada di tugasan kedua)

Jika anda Berjaya membantu CHEEZE MAZ dengan mengumpul lagi 600 mata untuk g+1 bagi entry, anda bakal mendapat hadiah SURPRISE. Begitu juga jika anda membantu CHEEZE MAZ dikedudukan pertama untuk vote, anda juga bakal mendapat hadiah SURPRISE (dapatkan ramai lagi rakan untuk membantu anda mengundi CHEEZE MAZ)

fieda said...

wah..cayalah anim join ga balik..hihihi..ingat tak dulu kita aktif betul kan..kak fieda langsung tak terusik dh blog ga..

http://emasriee.blogspot.com/ said...

Salam singgah...

Jom joint giveaway dari http://emashaklee.blogspot.com/

FB : https://www.facebook.com/MummyMa.DaddyRie.Shine




Drift Financial Services said...

Best content & valuable as well. Thanks for sharing this content.
Approved Auditor in DAFZA
Approved Auditor in RAKEZ
Approved Auditor in JAFZA
i heard about this blog & get actually whatever i was finding. Nice post love to read this blog
Approved Auditor in DMCC

Drift Financial Services said...

Good luck & keep writing such awesome content.
Best dental clinic in Faridabad

best child dentist in greater Noida
coaching in Greater Noida for CBSE 9 10 11 12th
Feeling wonderful after reading as such post. Thank you for sharing. Keep going
Virgin Linseed Oil BP
Pure Linseed Oil

Drift Financial Services said...

Always look forward for such nice post & finally I got you. Really very impressive post & glad to read this.
Web Development Company in Greater Noida
Software development company In Greater noida


Homoeopathic treatment for Psoriasis in greater noida
Kidney Disease Homoeopathy Doctor In Greater Noida
CMS and ED
CMSED