Thursday, June 30, 2011

Menang 2nd Prize izzlorna.com 1st Special Giveaway

Alhamdulillah..rezeki penutup Jun 2011.hihi.
Saya dapat tau kemenangan ni semalam sebab Lorna komen kat entri izzlorna.com 1st special giveaway dan inform kat shoutbox. saya cari la entri kat http://izzlorna.com, tapi takde. rupanya Lorna contact dulu semua pemenang lepas tu baru publish entri.hehe. tq Lorna. 

terima kasih juga kepada nanakimie yang sudi inform tentang kemenangan ini.




Keputusan penuh boleh check kat sini

saya selit juga hadiah yang telah diterima dari hsue craft dan dayana AZ.

pertama, hadiah dari hsue craft. comel sangat. hadiah no.3. terima kasih sue.


dan yang kedua, hadiah dari dayana aqilah zahari (Dayana AZ). 2 helai shawl yang ditaja oleh butik pinkku. terima kasih dayana.


Terima kasih kepada semua penganjur.
Tahniah kepada semua pemenang :)


Kemenangan ke-50 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah anim..rezeki dihujung bulan!

nanakimie said...

congrats sis:)

Cempaka Kuning said...

Tahniah3...

Cempaka Kuning said...

Anim dah join ke ga ni,sis tag ye.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/nadias-lucky-draw.html