Friday, June 3, 2011

Rezeki Jun 2011. Alhamdulillah..

Alhamdulillah..
rezeki di awal Jun.

terima kasih kepada kak Nida & kak Norzie aka Cempaka Kuning yang telah memberitahu tentang kemenangan ini :)







tahniah juga kepada cikpuanhady yang bertuah untuk blog dan kak Nida untuk entri menarik. Kak Nida sangat terer la bab-bab bermadah dan mengayat cinta ni.haha.terbaik la kak Nida!

hadiah untuk contest : inner tu saya punya! dan sarung pensil manik dari Sarawak dari  http://www.zahidahwahid.com dah selamat diterima. terima kasih.


3 inner yang memang belum ada dalam koleksi saya. warna pink tua (betul ke?), purple dan dark green. saya menang contest : inner tu saya punya! bertambah lagi koleksi.hihi.ada sesiapa nak bagi shawl pulak tak?haha.


yang ni hadiah dari  http://www.zahidahwahid.com iaitu sarung pensil manik dari sarawak. nabil dan damia berebut pulak.adoi.riuh. nabil lagi la suka adik dia menjerit-jerit mintak benda tu. makin disakatnya si adik.

terima kasih kepada semua penganjur.
tahniah kepada semua pemenang :)

p/s: tadi jiran saya tanya, kenapa selalu nampak ada pos laju hantar barang ek? beli barang online ke?haha. saya taklah selalu menang. agaknya kalau yang selalu menang contest macam Mama Zharfan..Cute MuM tu lagi meriah kot.

Kemenangan ke-33 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

ita said...

best nyer menang... saya ni tah bila la boleh menang

Nida said...

mengayat cinta??? hehe

aNiM said...

ita: Alhamdulillah ita.ada rezeki juga nanti :)

kak Nida: ayat-ayat cinta bercerita..haha.

IntaNBerliaN said...

tahniah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Anim...Tahniah & makasih tag k.atie.

aNiM said...

intanberlian: tq :)

sis atie: tq sis :))

Cute MuM said...

dulu2 mak mertua selalu tanya..
makcik2 yang dok berjiran dengan cute mum pon tanya..
sekarang dah tak heran dah..
kalo ada jer pos laju tue mesti untuk cute mum..