Wednesday, June 15, 2011

Pengumuman: Pemenang 2nd Giveaway by aNiM adalah...

keputusan pemenang untuk 2nd Giveaway by aNiM dipilih melalui random.org.
maaf saya sangat malas untuk berblog sejak akhir-akhir ni.
malas juga nak menulis, melipat, menggunting kertas macam 1st GA dulu.
terpaksa mintak bantuan encik random.org akhirnya.

ada 101 penyertaan. saya buat 2 kali nama yang buat entri dan like.
saya bahagikan kepada 6 kumpulan.
adil tak? harap-harap adil dan saksama la ye. insya Allah..

3 pemenang yang bakal dapat buku resepi ialah..




3 pemenang di atas sila email 
kepada: zahidah.redzuan@gmail.com
subject: pemenang 2nd Giveaway by aNiM
details : nama, alamat, nombor telefon beserta id anda.

dan 3 pemenang yang bakal terima 1 helai shawl serta sebatang pen setiap seorang ialah..

62. juelee

71. alycia

97. mas

3 pemenang seterusnya itu
sila email details anda kepada zhms8082@gmail.com
subject: pemenang 2nd Giveaway by aNiM
details: nama, alamat, nombor telefon beserta id anda.

tahniah kepada semua pemenang.
yang tak terpilih jangan bersedih. 
mungkin bukan rezeki anda kali ini.
terima kasih kerana sudi join giveaway ini.

hadiah boleh tengok kat sini >>> Hadiah 2nd Giveaway by aNiM

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 comments:

annur_islam said...

Salam..saya dah email details..Thanks yer..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah kpd semua pemenang!!

~~@lyci@~~ said...

salam.. tq pilih alycia.. ok, dah emel details dah.. tq yer ;)

puan nina said...

tahniah pada pemenang =)

Cempaka Kuning said...

Tahniah kpd semua pemenang.

Cik Rose Cute said...

Tahniah kepada semua pemenang...

Nur Syahida said...

alhamdulillah rezeki sy...terima kaseh kak..dah antar email

amiey lee said...

tahniah suma

juelee said...

salam..

saya dah send hehe

umiliza989 said...

tahniah kpd pemenang