Friday, June 10, 2011

Pengumuman: Hadiah 2nd Giveaway by aNiM

Hehe.dah last day baru ingat nak bagitau apa hadiah yang bakal 6 pemenang GA dapat nanti.sorry ye.
hadiah yang tak seberapa ini khusus untuk pemenang sebagai kenangan dan tanda persahabatan.

3 hadiah yag ditaja oleh Puan Zahidah yang juga penganjur bersama GA ini :)


3 buah buku resepi untuk 3 pemenang setiap seorang.best tak?boleh masak best-best lepas ni :)

3 hadiah dari saya yang tak seberapa juga untuk 3 pemenang seterusnya setiap seorang.


+
3 batang pen untuk 3 pemenang setiap seorang.


jadi, ada 6 orang pemenang nanti ye.ada beberapa jam lagi untuk join.sempat lagi kan.hehe.good luck semua :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam anim..best klu dpt buku resepi tuh!

tiefazatie said...

wah..best2..nak!hihi

aNiM said...

sis atie: insya Allah..mudah-mudahan ada rezeki sis nanti.gudluck!

tiefazatie: gudluck :) hihi

Nida said...

wah... best..best..best juta2 kali best kalaulah dapat buku tu.... moga2 Kak Nida berjaya ameeeeeennnn :)

aNiM said...

ameeeeenn..
gudluck kak Nida :)

Joel Leslie said...

best sngt hadiah dia ;) hrp2lah sy bertuah :D

meoww cat said...

wah...lumayan...
mintak2 dpt la satu...

aNiM said...

joel leslie & meoww cat: insya Allah, ada rezeki tak kemana ;) tunggu keputusan 15hb nanti ye :)