Tuesday, July 5, 2011

Lagi rezeki Julai. Alhamdulillah..

Salam semua.
Satu hari tak online. entah kenapa sangat malas nak mengadap netbook sejak akhir-akhir ni. dah masuk Syaaban kan? bulan depan dah sambut Ramadhan. Alhamdulillah.. sekarang ni tengah praktis berpuasa (sebenarnya bayar hutang tahun lepas.hihi). agak tak berdaya juga la. harap-harap bulan puasa nanti bertenaga. insya Allah..

hari ni ada 2 rezeki lagi untuk Julai. Alhamdulillah. mesti nabil suka sebab bila saya mula mengadap netbook je, dia cakap mama nak dapat hadiah lagi ke?hihi.

pertama: saya dapat saguhati untuk giveaway yang last minute saya join ni. Giveaway Auratudung. Alhamdulillah..dapatla sehelai shawl untuk melaram raya nanti. hehe.


Keputusan penuh boleh check kat sini

kedua: saya antara 3 pemenang yang bakal dapat pewangi rumah + ole-ole Giveaway dari asida.net. ni baru pemenang untuk first batch. nanti akan ada cabutan untuk 2nd batch pulak. terima kasih sis atie sebab sudi inform tentang kemenangan ni :)

Keputusan penuh boleh check kat sini

terima kasih kepada semua penganjur.
tahniah kepada semua pemenang :)

Kemenangan ke-52 dan 53 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

nanakimie said...

congrats sis!hehe...comey je nabil tanya mama dia:)

aNiM said...

tq nana :)
nabil la yang paling excited bila dengar posmen datang.hihi.dia jerit..hadiah mama dah sampaiii ;D