Tuesday, July 12, 2011

Menang tempat kedua Giveaway 1K :)

Alhamdulillah..rezeki Julai lagi.
saya menang tempat kedua Giveaway 1k yang dianjurkan oleh http://www.azhafizah.com
terima kasih ye fiza sebab sudi inform tentang kemenangan ini :)




tahniah kepada PinkUmmi sebab dapat 1st place dan tahniah juga kepada sis atie sebab dapat 3rd place :)

Kemenangan ke-56 tahun 2011

di sini saya masukkan juga hadiah-hadiah yang sudah selamat diterima. sungguh tak sempat nak buat entri. tapi saya selit juga la kat sini. terima kasih kepada semua penganjur yang telah mengepos hadiah tersebut. i liiiiikeeeee :)

pertama: hadiah FM butterfly yang cun dari Queenpink. comel sangat. terima kasih ye :)


kedua: hadiah dari Apple Pink Bow. saya menang hadiah last minute Apple Pink Bow Giveaway. terima kasih. err..tapi saya tak reti pakai tudung gaya ni. simpan dulu. bagi kat damia pakai bila besar sikit nanti :)


ketiga: hadiah dari eb ezrin. sungguh kesian kat eb sebab hadiah yang dipos ini sudah pecah. saya semestinya la kecewa yang amat. tapi mungkin hadiah tu bukan rezeki saya :( sorry saya tak bukak pun plastik bubble tu sebab hadiah sudah jadi 'pasir'. huhu.

ke-empat: hadiah dari FabulOuz SHawL :) menang tempat kedua Fabulouz Shawl's 1st Anniversary Giveaway. duit RM50 dah terima lama dah. dah guna pun. nabil terus order Mc Donald. hihi. bukan 1 tapi 2 Happy Meal sebab semata-mata nak kumpul mainan Kungfu Panda 2. cisss..


dan hadiah sampingan yang saya dapat ialah inner neck denim saiz M bernilai RM38. sweet maroon. wahh.. suka sangat. sebab tak payah beli. hehe. 


err..model nangis takmau pakai tudung tu. jadi saya ambik gambar ni kat Fabulouz Collections. hehe. terima kasih..

kelima: hadiah dari Nisa Kay. saya antara pemenang Mid-Year Giveaway. saya dapat belt. best :)


ke-enam: hadiah dari Deqlis. menang 3rd Batch GA Deqlis. saya dapat brooch comel kaler pink, cotton shawl kaler hitam dan dodol segitiga sedap :)


terima kasih kepada semua penganjur.
saya suka sangat hadiah-hadiah tu semua :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

Jieda said...

Tahniah..banyak juga menang ye

syawalsimpsons said...

TAHNIAH,.,BANYAK TU..MAK LANG BARU NAK AKTIF BALIK...CGL..HEHEHHEH...

aNiM said...

@jieda: Alhamdulillah..rezeki anak-anak :) hehe

@syawalsimpsons: ok mak lang. chaiyokk! banyak yang akak dah tag tu. join cepat. hehe

Puanbee2 said...

banyaknya menang ni! rezeki kan tahniah