Thursday, July 7, 2011

Menang hadiah misteri yang tetap misteri di Zahran Fashion

Alhamdulillah..
lagi satu rezeki Julai. terima kasih nanakimie dan mama ishazah sebab sudi inform tentang kemenangan ini.
hadiah apa ye?

hadiah misteri?? hehe. apa la agaknya hadiah misteri tu kan? takpe la, dah terima nanti saya share dengan kawan-kawan.

KEPUTUSAN PENUH BOLEH CHECK KAT SINI

tahniah juga kepada kawan-kawan yang menang. kak atie paling best sebab dapat tempat pertama. raya sakan la kak atie tahun ni. rezeki kan?

Terima kasih kepada penganjur Zahran Fashion kerana sudi menganjurkan giveaway ini. dan juga sudi memilih saya sebagai salah seorang pemenang.

Kemenangan ke-54 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

nanakimie said...

congrats sis!:) apa la yg misteri tu kan..hehe..tungguuuuuuuuuuu:)