Tuesday, July 12, 2011

Saye suke online shopping!

**klik banner untuk join**

Saya di-tag oleh Puan Zahidah untuk sama-sama turut serta memeriahkan Giveaway: Saya suke shopping online! yang dianjurkan oleh http://butikpinkku.blogspot.com dan hadiah-hadiah ditaja oleh:

Senarai penaja hadiah yang baik hati :)

Shawls & Inners by butikpinkku
Kaen Pasang by Butik MyRania
Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop
Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop
Lens dan Handbag by Bifa's Collection
MAC Cosmetics by Styleholic Chick
Jacket by KZNabihah Boutique
Pin Comel by Kitty Shawl
Accessories by Midfashion Shop
Accessories by NURWIYAH COLLECTION

dengan ini saya tag 3 kawan saya yang giler CGL ni:
sis fieda
sis cempaka kuning
nanakimie

*************************************************************



Online shopping banyak kebaikannya,
jimat masa, tenaga dan petrol juga,
tak perlu nak buang masa,
yang penting duit dalam bank kena ada.


Kenapa ye??


Sebabnya???







online shopping sekali-sekala,
sambil memasak dan membasuh juga,
membersih rumah tak kira masa,
tak payah nak pakai cantik-cantik boleh shopping juga.


pengalaman mendewasakan kita. cewah.

mula-mula saya online shopping  masa baru-baru kerja dulu. tu pun sebab belikan mak buku yang mak nak. berjaya. dan takde masalah. lepas tu tangan terus gatal. eh..gatal lagi nak shopping-mopping online ni. sekarang ni lagi la. dah jadi full time housewife. sibuk buat kerja rumah, sangat malas nak keluar. jadi shopping online je la jawabnya :)

TIPS?

yang penting sekali mestila..


Giveaway dianjurkan oleh cik Fara,
cepatlah join sebelum terlambat,
buatlah entri sekarang juga,
sebelum join jom tengok hadiah yang bakal pemenang dapat :)



nak join?? klik sini >>> Saye suke online shopping! 

*gambar-gambar adalah hasil rompakan dari encik Google dan http://butikpinkku.blogspot.com. terima kasih ye :)
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html