Saturday, May 21, 2011

Alhamdulillah..dapat macaron free (^_^)v

Alhamdulillah..
rezeki anak-anak.
saya menang untuk kategori entri terbaik.tahniah juga kepada sis Azatiesayang :)
Hadiah 15pcs MACARON mixed flavor untuk 4 pemenang.hehe.dapatlah merasa macaron percuma.saya taktau macam mana la rasanya macaron tu.yang suka manis confirm cakap sedap.ada yang cakap tak sedap sebab tak suka manis :)

saya menang untuk penyertaan saya di sini.

~ni la rupa macaron yang sedap tu.hihi.tapi ni gambar hasil rompakan dari encik Google~

atau mungkin saya dapat yang macam ni.soooo..colourful..sangat terrrliur okeh.

~gambar ni saya pinjam kat pemilik CUTIE MINI MACARON yang menaja 15pcs macaron untuk saya nanti.hihi.terliur tak?saya dah aim lama dah.nanti kalau dah dapat saya 'share' dengan u ols ye.'share' pengalaman makan macaron boleh la.ngee~

kedua: saya dapat cenderahati ke saguhati ye.sebab join [Contest] Preloved items to let go yang dianjurkan oleh http://www.zahidahwahid.com. ada 2 item.sandal dan blazer.sandal sudah berjaya disambar oleh Cute MuM.tahniah.blazer pula sudah disambar oleh Tiefazatie.tahniah ifa :) ebEzrin pulak dapat tudung.tahniah :)

peserta tak sampai 10 orang.semua jawab betul kecuali seorang terkurang tepat bagi jawapan.jadi, penganjur baik hati bagi peserta yang selebihnya hadiah.best kan?hihi.

saya bakal dapat sarung pensil manik dari Sarawak..yeayy!! Alhamdulillah..dan saya nak isytiharkan yang ni sebagai kemenangan juga.ngee~


untuk gambar ini..


Hm, nabil tak berjaya mara.tak pe la.damia wakil.hihi.good luck damia.good luck untuk semua peserta :) tak kisah la menang atau kalah.anak-anak mama tetap chumil di mata mama (^_^)v


Terima kasih kepada penganjur-penganjur yang baik hati ;)
Tahniah kepada semua pemenang :)

Kemenangan ke-28 dan 29 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah anim..sok2 dah dpt macaron,blh la citer pengalaman mknnya.K.atie pon xpernah mkn gak...xsabar rasanya nk tggu macaron sampai depan pintu umah..hihi

aNiM said...

aah kan sis atie,
selagi tak sampai depan pintu rumah, mimpi macaron je la jawabnya.hihi.

Alhamdulillah rezeki.tahniah juga utk sis atie :)

diana II said...

comelnya dania!thniah kak aniM!

fieda said...

bestnyer anim dapat macaron...akak pun asyik terpikir jer camner ler rasanyer macaron ni...aritu akak ingat nk join gak ga ni sbb kalau masuk tmpat anim ni selalu jer terserempak dgn macaron2 sticky post tu tp akak x kreatif la nk buat entry macm anim...tahniah yer...