Monday, May 9, 2011

Pemenang kedua GA Sudi Hendak Terima Hadiah, Top 5 MLCC dan 5 hadiah diterima harini..Alhamdulillah..

Alhamdulillah..sis Azlina message saya tentang kemenangan GA Sudi Hendak Terima Hadiah di blog beliau.terima kasih sis Azlina.baiknya hati penganjur ;)

saya adalah pemenang kedua dan bakal dapat rumah kunci sebagai hadiah :) best!

~banner giveaway~

~hadiah yang bakal dapat~

~Alhamdulillah..rezeki lagi~

Full result boleh check kat sini.

seterusnya, Nabil berjaya mara ke peringkat akhir iaitu top 5 My Little Caliph Contest.Alhamdulillah.siapalah bakal dapat hadiah utama kan?hehe.


hadiah yang bakal dapat :)

1 x HADIAH TEMPAT PERTAMA
2  x Cloth Diaper (CD)
1 x Wet Bag GO GREEN
1 x Washable Liner
1 x Laundry Net

1 x HADIAH TEMPAT KEDUA
1 x Cloth Diaper (CD)
1 x Wet Bag GO GREEN
1 x Laundry Net

3 x HADIAH SAGUHATI
1 x Wet Bag GO GREEN
1 x Laundry NET

hm, tak tau lagi mana yang bakal kami dapat.tak kisahla kan?apa pun keputusannya, kami terima dengan hati yang gembira dan terbuka :) 

Full result boleh check kat sini


dan..

nabil dan damia yang paling happy hari ni sebab pagi tadi saya hantar kanak-kanak riang ni pegi klinik.timbang la macam biasa :) singgah post office ambik 3 hadiah ni..


yang pertama: appreciation gift dari DianBizz Corner.tak menang pun.top 10 je.tapi beliau dengan baik hatinya nak bagi appreciation gift.comel.keychain dari sabah.nabil suka sebab ada giraffe.hehe




yang kedua: hadiah dari Wansteddy Mini Giveaway. apa hadiahnya?jeng..jeng..jeng..


tadaaaa..hadiah untuk kaum wanita.terima kasih ye.siap ada surat cinta lagi.hehe.



yang ketiga: hadiah dari Shaizhar.woww..besar punya!!! (nabil cakap). hadiah untuk kemenangan di GA 11 yang beliau anjurkan.termasuk hadiah utama.terima kasih ye.suka sangat.


ha..gile banyak!Alhamdulillah..rezeki anak-anak.nabil dan damia berebut nak hadiah tu.hm, huru hara sekejap.nampak FM giraffe tu?yang tu pun jadi hak milik kekal nabil sebab nabil memang minat semua benda yang ada gambar binatang.kenapa tah.layannn..



dan..baru sekejap tadi 2 lagi hadiah selamat sampai ke dalam genggaman ku..ceh.poyo!

yang pertama ke-empat: hadiah dari sis azatiesayang.teko bunga merah.saya rasa teko ni untuk hadiah utama GA 11.sebab ada segmen tajaan GA 10/11 tu ada dua jenis bunga je.cempaka putih dan zaitun.saya menang juga.Alhamdulillah..


tadaaa..comel kan?suka sangat.terima kasih sis atie sebab jadi penaja GA 11 :) hehe.



yang kelima: hadiah dari OYAT YAZA.saya menang Oyat Ceritera 1ST Giveaway.Alhamdulillah..sudah diterima shoe stand yang comel itu :)


ha..comel kan?pink kaler.suka :) saya terpaksa sorok sebab nabil cakap nak pakai.hah?mana bole.ini bukan kasut betul la yang oi..


sila abaikan gambar di bawah.ngee~


terima kasih oyat.comel sangat hadiah tu.


**saya akan buat special entri kat personal blog.insya Allah..kat sini review sikit-sikit je ye.hehe.terima kasih semua penganjur dan penaja :) lebiu~

p/s: err..kenapa mood nak berblog macam kat paras beku je ni.adehh..saya nak buat GA lagi.sempena nabil 3 tahun dan damia 1 tahun bulan jun nanti.juga sempena rezeki yang mencurah-curah masyuk ni (konon). saja nak share dengan kawan-kawan :) tapi mim-alif-lam-sin sungguh!kenapa ye??huhu.

Kemenangan ke-24 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

toyolkiut said...

wow!
jeles ni..
hehe..
teruskn..
rezeki tu..

tahniah akak..

b a m b a m ' s said...

banyaknya hadiahhh!!huhuhu

tahniah yer.. :)

Mama Zharfan said...

congrats yer :) byk tu menang :)

JOM vote MZ kalau sudi!

aNiM said...

toyolkiut: tq dikk..

bambam's: Alhamdulillah..rezeki anak-anak :) tq :)

Mama Zharfan: tq.Alhamdulillah :)

MZ,saya tak jumpa la gallery tu.x keluar pulak yg kena isi details tu.pelik.ke internet bengong.haih

fieda said...

WOW...TU DIA....BYK NYA SEKALI DAPAT...TAHNIAH...SERONOK KAN...:)