Monday, May 23, 2011

Menang Segmen Kreatif MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW

Alhamdulillah. di saat mood nak bercontest dan berGA sudah kelaut, satu lagi rezeki berpihak kepada aNiM. tapi kenapa mood tak mau mari juga ye.adehh..

entri saya di sini terpilih untuk menang segmen kreatif MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW.terima kasih chara dan sis atie yang sudi menjerit kat shout box bagitau tentang kemenangan ni.


keputusan boleh disemak di sini

saya bakal dapat..


Gelang yang ada berlian putih tetapi ada glitter pelangi (3 layer)


Alhamdulillah..dah dapat nanti saya tunjuk gambar pulak ye :)

pagi tadi saya ke pos Malaysia.ambik parcel sebab masa encik posmen datang hantar saya takde kat rumah. tudung dari Asterisk Boutique sudah diterima.hm, tudung itu saya simpan mau pakai raya nanti.hehe.

Terima kasih Asterisk Boutique :) suka tudung tu. tapi nabil cakap tak cantik. sebab dia suka warna terang-terang.yang ni warna biru kelabu sikit.saja pilih warna ni sebab nak matchkan dengan baju kurung raya nanti.huhu.kami punya tema biru daa..

semalam balik dari kampung, dalam post box ada 2 hadiah.

pertama hadiah dari cik Zai Penang. saya menang saguhati tempat ke-15.


bertambah koleksi keychain dari Malacca.ngee~
Terima kasih Cik Zai Penang :)

kedua: hadiah dari Fazlinil Irma.saya menang Cabutan Bertuah Irma di London.hadiahnya??

tadaa..


keychain.juga nail clipper.2 in 1.hehe.ole-ole dari London.
Terima kasih Irma :)

Terima kasih semua penganjur.
Tahniah kepada semua pemenang :)

Kemenangan ke-31 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam anim..wah!dah byk hadiah sampai yer..Tahniah!

mrs redzuan said...

gile kentangla luuuu...

fieda said...

bestnyer dh dapat tudung...
huaaa....sama la kita...nape ni mood kite dh ke laut....!!
pelik la...akak ni on9 5 minit jer terus rasa muak...pelik2....

aNiM said...

sis atie: Alhamdulillah..rezeki anak2.terima kasih :)

kakak: gile kentang putarrrrr!!hehe

sis fieda: ala..best dapat tudung tapi nabil cakap tak cantik.huhu.

kenapa ye?saya pun taktau.baru on9 sekejap dah pening.terus shutdown je.hadoi.