Tuesday, May 31, 2011

Fabulouz Shawl's 1st Anniversary Giveaway

**klik banner untuk join**


Fabulouz Shawl di sini tempatnya,
pelbagai shawl menarik untuk semua,
tengok Categories semua ada,
yang pasti semua selesa dan menepati gaya.


pelbagai design mencuri perhatian,
design unik juga istimewa,
satu warna pelbagai pilihan,
sesuai digayakan di mana jua.


inner dan shawl sehati sejiwa,
inner dipilih pelengkap gaya,
pelbagai pilihan material selesa,
inner neck, cotton atau stripy memenuhi selera.


material berlainan menjanjikan kepuasan,
untuk citarasa dan mood berlainan,
chiffon, denim, lycra pilih yang berkenan,
yoyo, polyster atau cotton juga menawan.


berwarna-warni memang memikat,
pelbagai corak tentu teruja,
dapatkan sekarang sebelum terlambat,
Fabulouz menjanjikan yang fabulous saja untuk anda.






nak tau apa lagi yang ada kat Fabulouz Shawl?
jangan segan-segan klik kat bawah :)



Fabulous Shawl

Happy Shopping~


Tarikh tutup penyertaan: 12 tengah malam - 31 Mei 2011
Pengumuman nama pemenang: 6 Jun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

syawalsimpsons said...

giler kentang entry nyer..hahahah...saya pun x terrer camni kakak ku oiiii

d i a n a said...

sure mng ni sis!bb 2 sy xnk msuk.hehe

aNiM said...

sue: gile kentang putarrrrr..
ala, ni pun takde idea nak buat entri super-duper best.hihi.

diana: ala, taktau judge berkenan ke tak.huhu.doakan kami ye.harap2 ada rezeki :)

Alia Syaza :) said...

tahniah~~ akak dah menang tu heehee :)

N a d i a said...

Tahniah atas kemenangan!

=)