Monday, March 28, 2011

ANGGUNNYA WANITA BERHIJAB CONTEST

**klik banner untuk join**

syarat2 :

1.ade blog sendiri....jangan tumpang blog orang lain yer..hehe...
[ada]
2.letakkan gambar cikyuz yang kat atas ni....xcomey pun,tapi letak je la kan..sebagai syarat : )
[done]
3.nak follow sayer atau x, terpulang...xpaksa...tapi susah sketla kalau xfollow, mcm mane nak tau update terbaru pasal contest ni kan....??name pemenang akan disiarkan selepas tamat contest ni..dalam blog ni jugak : )
[done]
4.letakla gambar korang bertudung
[done]

5.cite sket sejarah pembabitan korang dalam bertudung ni..hehe....dan kenape korang bertudung? xde limitation jumlah perkataan.. :)

*sejarah pembabitan dalam bertudung
saya mula bertudung sejak saya bersekolah tadika.umur 5 tahun.awal kan?dan sampaila sekarang selepas berkahwin dan beranak dua..dan saya berdoa semoga ditetapkan hati dan iman saya untuk terus bertudung.amiin..

*kenapa bertudung?
mula2 bertudung masa tadika KEMAS dulu mestila sebab mak yang pakaikan.hehe.lepastu terbiasa.dan lama2 faham kenapa wanita atau kaum hawa diwajibkan bertudung sekaligus menutup aurat :) dan sekarang hero kecik saya,nabil akan ingatkan saya supaya pakai tudung sebelum keluar rumah (entah dia faham ke tak kenapa kena pakai tudung)..

[done]
6.tag 3 orang kawan2 korang untuk join contest ni....jangan lupe lak gtau diorang...

saya tag:

[done]
7.dan last skali, tinggalkan link korang kat entri ni untuk sayer jejak balik...
[done]

HADIAH MENARIK MENANTI ANDA :
TEMPAT PERTAMA - sehelai selendang, brooch tudung (cikyuz buat sendiri tau) & topup RM10
TEMPAT KEDUA - brooch tudung ( cikyuz buat sendiri) & topup RM10
TEMPAT KETIGA - topup RM10

TARIKH TUTUP CONTEST : hujung bulan Mac 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

cik yuz said...

assalamualaikum...thanks yer sebab sudi join..good luck =)

aNiM said...

ur welcome :)

tq^_^