Thursday, March 10, 2011

i♥contestblog 1st GiveAway


nak join GA ni sila klik banner kat atas tu ye :)

syarat2nya..

1. Perlu jadi “follower or milower” blog ilovecontestblog.com (senang nak update berita terkini hiburan sensasi dan asida.net (main blog tapi yg ni tak dipaksa.. x join pun takpe)!

2. Buat entry dgn tajuk “i♥contestblog 1st GiveAway” yang SGT simple n menarik dgn bagitahu tarikh Asid dilahirkan ( hari, bulan,tahun) cth 22 jun 1990!

**GA ini diadakan sempena pembukaan blog baru ASID ni..dan sempena "tarikh keramat itu" iaitu ASID lahir pada 27 mac 1983 (maap cikgu saya tiru jawapan kawan..hehe)

3. Mestilah letak banner yg diciplak dr gift-origins + design yg ntah apa2 tuh, dlm entry dan sidebar beserta linknya tau! [dah]

4. Add blog ni dekat bloglist anda (tak add pun takpe, klu add.. Asid pun akan ‘add’ anda di sini (sharing is caring)! [errr..saya dah add dah]

5. mangsa tag saya kali ini:

6. Last, submit link beserta ID anda di ruang komen di bawah.. jangan lupa dtg balik jenguk2 utk tgk update terkini (takut nama anda tertinggal)! [okeh!]

hadiahnya:

Set solekan mata (AVON: maskara + eyeshadows) – 1 Pemenang
Pemenang Saguhati akan menerima Kerongsang Daun : hijau, pink dan colourful yang comel lote (gambar spt dibawah) – 3 Pemenang

Pemenang Misteri akan menerima hadiah ‘misteri‘ – 1 Pemenang berdasarkan‘google analytics’ iaitu sbg referral asida.net (bukan ilovecontestblog.com) yang terbaik sekali.

tarikh tutup: GA maybe akan ditutup jika sudah mencecah 300 contester atau sampai ke tarikh 27 Mac 2011 (lama tuu!!)
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Mrs. Asida said...

Thanks dear join GA asid..

:) good luck ye!

aNiM said...

ur welcome..

wish me luck ye :)