Thursday, March 31, 2011

Giveaway "Entry Pertama Saya"

**klik banner untuk join**

ini adalah THE VERY FIRST ENTRY saya kat personal blog saya kat SINI.kalau kat blog contest ni memang wajiblah pasal contest..contest..contest..heheh.



*entri ni pasal kelahiran anak kedua saya,naurah damia :) luv u baby.muah!!

*sebenarnya saya ada story yang agak sama dengan tuan tanah untuk first entry.hehe.mula2 saya tulis blog masa zaman aktif friendster dulu.sebelum femes dengan fesbuk pulak.kat friendster la saya start tulis blog.lepas tu cuba2 blogspot pulak.lepastu haram pindah rumah baru takde internet duduk kamu diam2 jaga anak.start last year julai 2010 lepas bersalin anak ke-2 saya mula berblog balik.buat lain sebab tak ingat url..tak ingat email apa.kakaka.

tarikh tutup: 15 april 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

mama iris said...

hehehhe.....xpe entry ni pon cukup...bukan pertandingan entry pertama terbaik....saje je nak kasik assignment skit.....gedik tak...hahaha..

thanks yaa....

aNiM said...

hehe.cikgu kata kalau assignment kena buat sungguh2(poyo).

ok ur welcome^_^