Sunday, May 1, 2011

Rezeki 1 Mei dari sToriesfor3boys dan Contest April 2011 !!!

Selamat Hari Pekerja semua. saya tak pergi cuti-cuti kemana pun harini.tapi cuti masak la.hehe.kami balik kampung je.anak hepi, mama pun hepi (^_^)v

Alhamdulillah.rezeki datang bergolek hari ni.keputusan sToriesfor3boys 1st Giveaway diumumkan.
sis CK dengan baik hatinya menjerit kat shout box saya tu.hehe.inform pasal kemenangan ni.terima kasih sis.sayang sis :)

 Anim Seran
Alhamdulillah.Full result boleh check kat sini.tahniah juga kepada semua pemenang.

update: saya malas nak tulis entri lain.hehe.saya masukkan juga entri menang saguhati contest April 2011 kat sini :) Alhamdulillah.rezeki awal Mei.semoga rezeki terus mencurah-curah (^_^)v




Full result boleh check kat sini.tahniah kepada semua pemenang.

**TERIMA KASIH KEPADA PENGANJUR - sToriesfor3boys DAN zlancer3 :)

Kemenangan ke-14 dan 15 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

cempakakuning said...

Tahniah Anim....dah byk Anim menang tahun 2011.Bestnya balik kg.

Syg Anim juga.

aNiM said...

terima kasih kak :)
Alhamdulillah.rezeki :)
best.anak2 suka sgt jumpa tokwan n nenek diorg.esok balik rumah mak saya pulak :))))

fieda said...

wow..wow..wow...
beshnyer anim.....
rezeki bergolek golek...:)

aNiM said...

wow..woww...wowwwww..hhehe
Alhamdulillah..

Zulhilmi Zlancer said...

tahniah sekali lagi :D saya dah klik dah iklan HB awak :)