Thursday, March 3, 2011

Aksi si Cilik Berbasikal

aksi cilik berbasikal


penaja2 contest ini :)


banner kakyog's shoppe

Saya sangat teruja dengan hadiah2 nya okeh! kalau nak join contest ni jenguk2 lah KakYong.com dan syamilamohd.com ye :)


HADIAH Contest ini terbahagi kepada :
  • pemenang bergambar – kategori anak lelaki & perempuan – 10 pemenang
  • cabutan bertuah – 4 pemenang

hadiah-hadiah adalah :
6 pemenang utama ( 3 lelaki + 3 perempuan)
4 hadiah saguhati (2 lelaki + 2 perempuan)
Hadiah Cabutan bertuah
  • 1 patern cross-stitch gambar sendiri tajaan Yati & Stitch untuk 1 orang pemenang bertuah
  • 2 sachet Sphyru Coffee dan 1 sachet susu kambing higoat untuk 3 orang pemenang bertuah tajaan Kakyong’s shoppe



Nama anak: Muhammad Nabil Irsyad bin Marzarudin
Umur anak: 2 tahun 9 bulan
Tarikh lahir anak: 11 jun 2008

Ini adalah aksi hero saya berbasikal. kat rumah saya tak boleh nak 'lepaskan' nabil berbasikal sebab kawasannya berbukit.jadi kami bawa nabil beriadah kat Dataran..luas sikit.ha,nak pergi berbasikal kat dataran tu pulak kena tunggu malam sebab ayah nabil kerja.tengok,seronok kan nabil dapat berbasikal malam2 buta.nanti dah terer baru boleh beraksi kat taman kami.hehe (^_^)

saya nak tag:

Tarikh tutup: 31 Mac 2011

**saya nak markah bonus.saya dah wish birthday fikri kat sini :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

kakyong said...

salam,

kakyong dtg terjah...

dpt nek beskal belah malam pun belasah jer lah nabil... janji boleh nek beskal...


kakyong dah semak semua... semua complete & lulus... gud luck ya.. tunggu penilaian dari juri..

aNiM said...

okeh :)

tqvm kak yong :)