Friday, April 29, 2011

DRESS CINTA 1ST GIVEAWAY

**klik banner untuk join**

1) follower BDC - aNiM
2)  "LIKE" fanpage- Anim Seran
3) dah masukkan link BDC dalam bloglist - blogshop
4) dah copy BDC banner, letak di sidebar dan entry beserta link 
5) dah buat 1 entry simple dimple mimple mengenai BDC
6) dah tag kepada 5 bloggers + suggest to 5 facebook frens:)

tag 5 bloggers:
sis fieda
cempaka kuning
nanakimie
dyana
princess

5 facebook frens:
dhiah ahmad
nurul syazwani
azanisa ct
mirza atyka
fadilah hamidun

dress cinta pelbagai gaya,
sangat trendy berkualiti juga,
harga berbaloi untuk semua,
wanita anggun di luar sana.

 elegant cotton dress memikat hati,
 sporty dress pilihan wanita, 
big size adorable dress ingin dibeli,
hitam dan putih memang teruja.



sleepwear dress sungguh selesa,
quality cotton pasti puas hati, 
sweet cotton dress trend semasa,
pasti memikat hati pembeli.


ALLY, ASHA dan ADANI pelbagai warna,
pasti terserlah ayu pelanggan semua,
tapi ASHA dah sold out lah pula,
ALLY dan ADANI menanti anda.


ARYA, ALYA dan AMANI putih berseri,
sungguh cantik terus terpesona,
kalau tak suka berwarna warni,
pilihlah warna putih sebagai tema.



dress cinta pelbagai gaya,
untuk pelanggan yang istimewa,
sesuai dipakai ke mana-mana,
cotton dan knitted dress memang selesa.


niat di hati ingin mencuba,
menggayakan dress pelbagai warna,
tapi takut tak kena pula,
sebab tu saya pakai blouse saja.


kalau ada rezeki saya,
dress percuma dari DRESS CINTA,
bolehlah lepasni saya mencuba,
memakai dress cantik pelbagai gaya :)

hadiah??


First::
- 1 dress pilihan pemenang sendiri
- special gift from BDC!

Second::
- special gift from BDC!

sis najwa pengadil giveaway ini,
penganjur dan penaja dia lah juga,
kalau nak kenal lebih rapat lagi,
a diary to be remembered personal blognya


kalau hati sudah terpikat,
dengan dress cinta pilihan anda,
sebelum terlambat order lah cepat,
email sis najwa sekarang juga.


BUNDLE DRESS CINTA di facebook juga,
pelbagai cara menghubungi sis najwa,
untuk pelanggan yang disayangi semua,
updated dress cinta pasti tak kecewa :)




untuk melihat koleksi lain di Bundle Dress Cinta sila klik sini


jom join ramai-ramai untuk mendapatkan dress pilihan anda secara percuma dan free gift juga.
klik sini untuk join!

 start on 27 April last till 3 May 2011 pukul 1 pagi
pemenang diumumkan the next day 4 May 2011 !!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

Najwa Fizz said...

nice entry!! good luck sis...petang nie najwa update winner list yer:)

Najwa Fizz said...

nice entry!! good luck sis...petang nie najwa update winner list yer:)

aNiM said...

tq :)

zahidah dihaz said...

nice entry...congrate...


New Entry: Keychain from china

Jom join my contest [Contest] Preloved items to let go

Rinah said...

Congrats :)

Nisa' Azman said...

congrats anim coz menang.. rajinnye wat entry pepanjang eh..hehe..

aNiM said...

zahidah dihaz: tengok nama zahidah teringat kakak saya.zahidah juga.kwn2 dia pun slalu panggil zahid.kekeke.tq ye :)

rinah: tq dear :)

nisa' azman: eh nama nisa' pun macam adik saya pulak.hehe.tq ye nisa'.Alhamdulillah..rezeki :)