Thursday, April 28, 2011

Rezeki GA 11 Siri 10/11 Segmen Tajaan.Alhamdulillah..

Alhamdulillah..salah satu teko yang comel kat bawah ni bakal jadi milik saya.ececeh.Saya menjadi salah seorang pemenang dalam GA 11 siri 10/11 segmen tajaan.terima kasih sis azatie sebab terpikat dengan entri saya.hehe

ha,nampak tak?comel kan?sis azatie suruh pilih nak cempaka putih ke zaitun.saya jadi rambang mata.sekejap nak zaitun.sekejap nak cempaka kuning putih (hehe).

Result penuh boleh disemak di sini.


untuk penyertaan saya di sini


tahniah sis CK, sis fieda dan noor fatin (again!hehe).

Terima kasih sis Azatie Sayang - Contest kerana menjadi penaja dan melayakkan saya menjadi penerima teko itu :)

*terima kasih juga sebab blog contest sis atie jadi sumber 'rujukan' nak join CGL :)


Kemenangan ke-13 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

cempakakuning said...

Tahniah Anim.
Tak ada cempaka kuning,cempaka putih pun bolehlah.benda free sape tak nak kan....Tahniah juga utk diri sendiri.hehehe.

Ummu Ukasyah said...

Assalamualaikum.. tahniah...


jom join...

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/04/yaya-azura-1st-giveaway.html

aNiM said...

sis CK: terima kasih sis :) aah kan.bestnya dpt teko :) tahniah juga utk sis :)

ummu Ukasyah: dah join.tq tag saya :)

aNiM said...
This comment has been removed by the author.