Thursday, April 21, 2011

GA 11 Siri 11/11

**klik banner untuk join**

tag:
cempaka kuning
dyana

Segmen harian siri 11/11 : 

Tugasan 1 : Jawab & Menang
Soalan 1 
Nama penuh S.H.A.I.Z.H.A.R ?

Jawapan: Shaizhar Bin Abu Bakar


Soalan 2
Nama adik beradik S.H.A.I.Z.H.A.R bermula dengan : _ _ _ (3 perkataan je)
permulaan nama adik beradik
Jawapan: SHA



Soalan 3
S.H.A.I.Z.H.A.R berasal dari negeri ? 

Jawapan: Kedah Darul Aman


 Soalan 4
Bilakah S.H.A.I.Z.H.A.R dilahirkan ? 

Jawapan: 11.11.1980

 Soalan 5
 Nama kampung kelahiran S.H.A.I.Z.H.A.R ialah ? 

Jawapan: Kampung Selarong Lalang Kiri

Soalan 6
Berikan 1 tajuk filem yang di tonton S.H.A.I.Z.H.A.R pada tahun 2011 ? 

Jawapan: Rango 


Soalan 7
Apakah haiwan kesayangan S.H.A.I.Z.H.A.R 

Jawapan: Kucing


Soalan 8
Berikan 1 tajuk teater yang di tonton oleh  S.H.A.I.Z.H.A.R pada tahun 2011 ? 

Jawapan: Terima Kasih Cinta
Soalan 9
Apakah tajuk novel pilihan S.H.A.I.Z.H.A.R pada tahun 2011 


Jawapan: Juara Carta Cinta - Lynn Dayana


Soalan 10
Warna kegemaran S.H.A.I.Z.H.A.R ialah 

Jawapan: Biru


Soalan 11
No. motorsikal S.H.A.I.Z.H.A.R yang berwarna biru ialah 

Jawapan: WSH9347


Tugasan 2 :Entry Kreatif
Buat satu entry kreatif tentang S.H.A.I.Z.H.A.R nak cilok gambar atau apa2 di alukan/dibenarkan.

Berikan pendapat/pandangan atau cadangan untuk membaiki lagi isi kandungan/design/header blog  S.H.A.I.Z.H.A.R

penganjur GA 11 shaizhar namanya,
beliau juga penaja bersama,
jalan2 dan makan2 itu kesukaannya,
tapi sekarang nak diet la pula (hehe)

jalan-jalan cari makan,
makan sana makan sini,
apa saja shaizhar makan,
ambil gambar upload di sini.


pergi holiday memang minatnya,
saya cemburu tak terkata,
timur,barat,selatan ke utara,
lain kali ajak la saya (takde kena mengena.haha)

suka bergambar membuat aksi,
sebagai kenangan di sana sini,
aksi sengal juga kontroversi,
itulah shaizhar memang tersendiri.


encik shaizhar single lagi,
tapi hatinya sudah dimiliki,
majlis dirancang harap menjadi,
bersama cik 'N' si jantung hati.


kisah keluarga kisah cinta,
kisah kerja dan luahan perasaan juga,
ini fakta bukan auta,
nak kenal shaizhar ziarah 'rumahnya'.




banyak kemenangan milik shaizhar,
shaizhar bertuah sering mencuba,
beliau memang blogger tegar,
contest sana sini turut di buka. 


anjurkan contest dan cabutan bertuah,
sekarang berlangsung giveaway pula,
misi shaizhar 1000 entri sebelum 19jun2011 berjayakah?
kita tunggu dan lihat saja^_^

pendapat/pandangan atau cadangan untuk membaiki lagi isi kandungan/design/header blog  S.H.A.I.Z.H.A.R

pendapat/ pandangan : 

*blog biru yang kemas dan simple.sejuk mata memandang :)
*blog shaizhar ringan.senang nak baca entri.lagi senang nak baca kalau shaizhar letak label kat blog tu.hehe.join GA 11 hari-hari macam ambik exam pulak.lepas ni kena cuti-cuti Malaysia rehatkan mata la pulak (^_^)v
*isi kandungan ok.tak kisah la orang nak baca ke tak.yang penting kita ada tempat nak luahkan perasaan.betul tak?
*bahasa pun ok.tak meleret-leret.saya suka baca ayat buku.bukan yang skema tapi bila saya baca saya dapat selami hati penulis.ececeh..

cadangan :

*lepas ni mesti nak tukar header tu kan?kan?kan?lepas tak single lagi.ehehehe ^_^.kalau nak kelainan, tukar la header tu sekali-sekala.(eleh saya pun jarang tukar.hehe)
*design dah ok.cuma kalau boleh bloglist tu view 5 blogs je kot.hehe.
*post untuk 1 page buat 3 ke 4 posts pun cukup kot.lepas tu buat label.canteekkk (^_*)v

okeh.tu saja.panjang berjela pulak.gudluck encik shaizhar.semoga berbahagia dunia akhirat.

p/s: terliur baca entri makan-makan.arggghhhh.. 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

wahhhhh anim...
kreatip...
kalau tak menang saja ja...

*wink*

aNiM said...

hahaha.ni dah last kopek dah kak..takde idea dah.saya 'bersara' join ga sekejap bole tak?haha.

soalan paling susah gila.
soalan paling berjuta-juta.
baca 1 blog paling lama.
memang ga 11 siri 11/11 la jawabnya.

kakaka~

**gudluck sis^_^

my shaizhar blog contest said...

penyertaan di terima.

terharunya baca. mcm exam kan? semoga lebih kenal2 seblum jumpa2 di alam nyata.

good luck!!!

aNiM said...

tq encik shaizhar :))

cempakakuning said...

Kreatif Anim.Gudluck.
Akak dah kering idea.sibuk sgt hari ni...keluarga di kg dtg umah pulak.Lintang pukang jadinya.

aNiM said...

bestnya family dtg.saya pun mula2 mls nk join.takde idea.hehe.tetiba anak tido timbul pulak idea yg tak seberapa ni.ngee~