Tuesday, April 12, 2011

"Jom penuhkan gerobok si kecil di Gerobok Kecil Ku.."

**klik banner untuk join**

ANDA HARUS SHOPPING-MOPPING KAT GEROBOK KECIL KU KERANA .........
1)banyak pilihan baby tight dan baby hat yang comel kat Gerobok Kecilku
2)semestinya anak2 anda akan request tight dan hat yang comel itu untuk penuhkan gerobok mereka

kalau tak percaya jom tengok..

dua tiga kucing berlari,
mana nak sama si kucing kelabu,
dua tiga boleh ku cari,
mana nak sama baby tight Gerobok Kecilku :)

Baby tight ada banyak pilihan,
berwarna-warni menawan kalbu,
kalau hati sudah tertawan,
beli cepat usahlah tunggu :)

.:BABY TIGHT:.





gendang gendut tali kecapi,
kenyang perut suka hati,
baby hat ada dijual di sini,
kalau berminat cepatlah beli,


tag:

tarikh tutup: 1 mei 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

nanakimie said...

tq sis tag nana:)nana kalo syarat kena add fb or like fanpage nana xdpt nak join..nana xde account fb..hehe...neway,gudluck sis!

fyda_ibrahim said...

thanks for join.. salam kenal.. ;)

for nana, x add kt fb pun xpe.. ;)

aNiM said...

tq nana :)

fyda: ur welcome :)
salam kenal.

*nana,join cpt.sempat lg tuu..