Tuesday, April 12, 2011

GA 11 Siri 2/11

**klik banner untuk join**

Segmen harian siri 2/11 : 
tugasan 1 : sila promosikan blog penganjur umiliza989 secara kreatif
hadiah tajaan umiliza989


*menetap di putrajaya. 
*merupakan ibu kepada dua anak iaitu muhmamad arif hanafi dan siti nur aisyah serta isteri kepada noh bin musa.
*nama sebenar Norliza Mohamad Yunus (betul tak?saya tengok nama kat fesbuk ni.hehe)
*seorang yang pendiam, sensitif dan berumur 28 tahun pada tahun ini :)
*Menjalankan perniagaan online untuk pakaian kanak-kanak, tudung serta mengambil upah untuk set tilam bayi.
*ada blog baru iaitu Ibu Arif dan Aisyah.jom kenal lebih rapat dengan beliau.
*umiliza adalah adalah penaja bersama GA 11 Siri 2/11 dan umiliza juga gila contest dan GA macam saya :)

tugasan 2 : teka & menang
 *hadiah tajaan Contest Sana Sini



Nama negara tersebut ialah .........?

hadiah dari negara ini menanti pemenang tepat & yang ke (_ _) dirahsiakan?

Singapura

okeh.siap!

tarikh tutup: hari ini juga (Masa -) 11.11 am sehingga 11.11 pm (12.4.11) '12 jam shj)
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

my shaizhar blog contest said...

terima kasih kerana turut serta

penyertaan di terima

semoga berjaya

teruskan menyokong GA 11 pada hari - hari berikutnya

umiliza989 said...

terima kasih join GA YANG PENAJANYA ADLAAH SAYA...HOPE BERTUAH YER...

aNiM said...

amiin..
harap2 bertuah :)