Friday, April 1, 2011

SENARAI NAMA PESERTA "29TH BIRTHDAY GIVEAWAY BY aNiM"

1. fieda
2. nanakimie
3. mama rayyan
4. nEa FleriDa / nIL
5. Faid Azman
6. tiefazatie
7. Mama Zharfan
8. Nida
9. amiey lee
10.my shaizhar blog contest
11.ummi sofiyyah
12.Nana
13.bunga
14.kakngah
15.Myra Jay
16.cempakakuning
17.eb ezrin2
18.nur anis
19.uNa
20.Cute MuM
21.Fadzillah Kamarudin
22.aanie
23.shareh89
24.Jieda
25.zaikulim
26.MaIzUrA
27.*azni*
28.qucachahir
29. Zue AnnaLeeya
30.Izan Ishak
31. ♥.::cintabunga™blogspot::.♥
32.azleen
33.Mama darwish
34.inahasan
35.ucu keyna
36.fadwa daud
37.inasepi
38.mariah_smile
39.segalanyer kuterima
40.cik shj
41.nurul nabila bt medan
42. ♥♥azatiesayang ♥♥
43.sarah
44.toyolkiut
45.NOOR FATIN
46.Qard91
47. ♥CHaRa♥
48.Rina Rossoneri 
49.The Crow Empire
50. ~dYaHaHa~
51.nurul_anwar
52.meoww cat
53.lili
54. The Giveawaystuff
55.Hana Rahim
56.Huda
57.zuneta
58.bambam's
59.cikanna
60.aNish sky
61.baby wanie
62.polaris
63.ain syafain
64. ♥♥Muslimah Vouge♥♥
65.♥CuteMummy ♥
66.cikpuanhady
67.Nadiah Sidek
68.suzie shazana
69.qaseh johanna
70.ajumohit
71. haiza aryani ilyas
72.kak long
73.leen
74.kakyong
75.nadiah

**senarai peserta setakat ini yang join ga ini.saya dah menjengah penyertaan anda semua.dan saya tinggalkan komen kat entri anda.kalau yang takde komen tu jangan risau.mungkin saya termiss komen tapi memang saya dah jengah semua.insyaAllah.walaupun ada yang ngelat2 sikit tapi saya terima.good luck untuk semua.

**inform saya ye kalau nama anda takde dalam senarai.terima kasih sudi join first ga saya ni :)

belum join???klik SINI untuk join sebelum 1 april jam 2.20 pagi ^_^

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

tiefazatie said...

tq sis..ada dh nama ifa..=)

Nida said...

Alhamdulillah.. nama Nida ada.. TQ:)

syawalsimpsons said...

akak...maapla...x dpt nak join GA akak....bz teramat sgt nak 5S ni kan...mmm...x pe mak ngah, akan di usahakan ye..

my shaizhar blog contest said...

nama saya ada no.10

qucachahir said...

saya berada di no28...!
hehe...
thankz singgah entry GA.. =)

ummi sofiyyah said...

okeh..nama ummi ada..no.11. tq

cempakakuning said...

Tq.sis no ...16.harap2 ada luck.

toyolkiut said...

nama TK pun ada..
trima kasih..

aNiM said...

tq semua:)
good luck ye.

*yg belum join,sempat lagi nk join :)

uNa said...

no.19 dtg lapor diri..smoga tersenarai dlm list yang ada luck

MaIzUrA said...

tq dah ade name 26

kakyong said...

kakyong 2nd last ni 74.. thanks..