Tuesday, April 5, 2011

Alhamdulillah..rezeki :))

hehe.ingatkan malas nak online harini.tapi macam rasa terpanggil pulak.konon2 nak check email je.tetiba ehh..ehh..tergatal pulak tangan bukak facebook..eh..gatal lagi..bukak blog pulak.jawabnya memang melekat la kat depan netbook ni.kakaka..

tengok kat shout box ada mesej dari sis fieda.

terima kasih sis fieda sebab inform saya pasal kemenangan ni.

saya pun cepat2 terjah blog ni..

ha..tengok tu..(sengih sampai ke telinga)..kekeke


Alhamdulillah..rezeki.untuk maklumat selanjutnya sila terjah 

http://lyndandkidscollections.blogspot.com/

Alhamdulillah.saya juga tersenarai dalam Top 10 dalam 

Holiday Love Contest with Dianbizzcorner


hm,dapat masuk top 10 pun dah cukup hepi kan.hehe.tapi 3 slogan terbaik je yang terpilih nanti.takpe la.kalau menang, Alhamdulillah.tak menang pun Alhamdulillah juga.dapat kenal kawan2 baru ^_^

pagi ni juga hadiah dari http://bobiestory.blogspot.com/ diterima.ni hadiah penyertaan saya dalam segmen aku dan warna biru

hadiahnya??

3 butir mutiara dari sabah

juga hadiah yang dah dapat dari Books-stack First Give Away.baru nak buat entri.kakaka.

Alhamdulillah..

Kemenangan ke-3 tahun 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

syawalsimpsons said...

bagus...rezeki melimpah ni

Fieda said...

hehehe...glamer sis fieda tu skjp...hahaha...tahniah ye anim dh selamat dapat 2 hadiah rupanya...xper insyaallah pasni berganda ganda la tu nama anim naik...hehehe...

amiey lee said...

alhamdulillah rezekii..

congratsss anim

cempakakuning said...

Alhamdulillah...rezeki Anim.Tahniah ye.

aNiM said...

sue: Alhamdulillah..tgh tunggu hadiah dari mak lang je ni.kakaka~

kak fieda: amiin..tq kak sebab inform kt saya.heheh

amiey lee: tq amieyyyy..

cempakakuning: tq kak norzie :))