Tuesday, April 5, 2011

MY MEMORY with LITTLE FINGERS

**klik banner untuk join**

dateline: end of April

T & C:
1. Malaysian & mempunyai alamat di Malaysia
2.wat n3 simple psl contest nih dgn tajuk "MY MEMORY with LITTLE FINGERS"...
[done]
a. letakkan banner dlm n3 & sidebar....
[done]
b. DEFINE, CITER @ ANYTHING PSL MEMORY
terpulang la nak wat camner pn... x der hal... (nih utk grand price tau... 1 jerk)

Memory... is the diary that we all carry about with us. 
 ~Oscar Wilde, "The Importance of Being Earnest"

Memori kali pertama berjumpa dengan boyfriend (sekarang suami) masa semester break kat kilang plastik sebab kami buat part time 
evil smiley
- takde malu2 pun.macam gengster ada la.hehe

Memori si dia memancing saya untuk jadi kekasih hati (sekarang isteri) masa tengah study 
blushing smiley
- malu2 kucing.piirahh..

Memori dua insan selama 5 tahun bercinta bagai nak rak berjanji sehidup semati  
- poyo =P

Memori saat family si dia datang meminang pada 13 januari 2007
- indahnya..♥

Memori saat bergelar isteri kepada encik suami yang baik hati pada 23 ogos 2007
- bahagia ku rasa seperti di awangan ^_~

Memori saat kami bergelar mama dan ayah pada 11 jun 2008 kepada si kacak dan bijak, Muhammad Nabil Irsyad. bahagia. speechless. we ♥ u so much dear 

Memori indah Nabil dapat si adik yang chantek jelita, Naurah Damia pada 15 jun 2010.sayang kamu berdua ketat2.anugerah Allah yang paling bermakna dalam hidup saya.memori yang takkan saya lupa sampai akhir hayat saya.

Memory is a way of holding onto the things you love, the things you are, the things you never want to lose.  
~From the television show The Wonder Years

[done]

c. tagla kwn2 fav anda....

tag:

sis fieda
nanakimie
amiey lee

[done]

3. tinggalkan link anda kat komen n3 nih yer.... nyatakan id follower anda kalo anda follower Ten Little Fingers...
tuh jer... good luck...

hadiah?
mystery.....
braper org yg dpt tu?
mystery gaks.. ;p
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

Fieda said...

best....:)

aNiM said...

tengkiu :) ngee~

eB ezrin said...

sweet :)
tq sudi join
result pkl 5 yer.. gd luck :)

eB ezrin said...

dear, tlg antar details asap yer...
eB x dpt detailos u lagi... lama dh nih...
my emel: mamaaerish2@gmail.com
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/little-fingers-april-2011-lucky-draw.html