Sunday, April 3, 2011

Pengumuman: Pemenang "29th Birthday Giveaway by aNiM"

wahh..mesti u ols tengah melekat macam cicak kat depan tivi sekarang ni tengok Anugerah Bintang Popular Berita Harian kan??tinggalkan tivi sekejap boleh?kekeke~

dan sekarang..saya mengumumkan..

3 Pemenang Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2010 "29th Birthday Giveaway by aNiM" yang bakal dapat 

1 helai shawl setiap seorang
2 set chopstick setiap seorang
1 keychain setiap seorang

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v



maafla kalau tak berpuashati dengan cara cabutan tu.saya taknak nabil keliru dengan arahan.sebabtu ada yang dia dah ambik dia letak balik.dan cabut semula.err..jahat tak?jangan marah ye..nabil sayang acik2 semua (^_^)v

tahniah!eh dah tengok entri sesi cabutan bermula~ tu kan?nabil buat 6 cabutan di situ ye.disebabkan nabil tau acik2 semua sudi join GA mama dia ni,jadi dia tambah lagi 3 pemenang :)

3 lagi pemenang yang bakal dapat

1 keychain untuk setiap pemenang

 1 brooch dari sabah untuk setiap seorang pemenang

dan seutas gelang kristal untuk setiap pemenang. juga dari sabah-bah!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v



tahniah kepada semua pemenang ye.terima kasih kepada semua yang sudi memeriahkan GA saya.kalau boleh saya nak bagi semua peserta hadiah.tapi ini je la yang saya mampu bagi.haha.poyo.yang takde rezeki boleh cuba lagi dalam GA saya yang seterusnya.insya Allah..

kepada 6 Pemenang, sila tuntut hadiah anda dalam masa 3 hari ye.saya akan cari pemenang lain kalau anda takmau hadiah itu (tipu).dah email sila beritahu saya.tq in advance dear :)

1) to: anim8082@yahoo.com
2)subject: Pemenang 29th birthday GA by aNiM
3)detail: nama,alamat rumah,no telefon dan id anda.

tqvm!

*TERIMA KASIH KEPADA PUAN ZAHIDAH KERANA SUDI MENAJA HADIAH BROOCH DAN GELANG KRISTAL DARI SABAH ITU YE.LEBIU (^_~)v

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 comments:

cempakakuning said...

Tahniah kpd semua pemenang.

cikanna said...

tahniah buat semua pemenang

Fieda said...

tahniah pada semua yg menang....:)

nanakimie said...

tahniah semua:)nana xmenang pun,hehe..

aNiM said...

tahniah kepada pemenang.

yang tak dapat tu bukan x menang.cuma xde rezki je.hehe.

btw, tq all..

qucachahir said...

OMGeee...saya tak menang.. =(
hehe..nvr mind.. ;)
tahniah kepada pemenang.. :D

*azni* said...

yeay!sy menang..terima kasih krn memilih sy sebagai pemenang..nnt sy emel kan detail ye..

aNiM said...

qucachahir: jgn sedih ye suntie.next ga cuba lagi.insya Allah ada rezeki :)

*azni* : tahniah dear :)

nurul_anwar said...

yeay..de rezki ku dicni..alhamdulillah..mekacih ey siz..
to nabil: thanx coz cbut nme acik ye..luv u laju2 la yg..hikhik

b a m b a m ' s said...

congrats winner! huhu..

tak menang.. lom rezeki lg ler tuh kan.. ekkeke

cikpuanhady said...

salam..yeay, thanks buat nabil coz cabut no. auntie..me dah emel..

me ada buat tq entri kat blog bawah ni, tapi publish jam 3.40 ptg..ngee..

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

mariah_smile said...

tahniah2x..

umiliza989 said...

tahniah................

aNiM said...

nurul_anwar: email received.thanks :)

bambam's: aah.belum ada rezki.sama la kita klu join GA org slalu xde luck.kekeke~

cikpuanhady: dah email ye?nnt i check ye.td check xde lagi.nnt i terjah entri tu k..

mariah_smile & umiliza989: :))))))

amiey lee said...

hooreeeyyyy ska...
alhamdulillah ada rezeki

thanks nnti kta wat entry posted tgh hari ye muahhh

aNiM said...

amiey lee: hooreeeyyyyyyyy...

ok.email received.tq :)

Mama Zharfan said...

tq tq :)
me dh email my details

congrats to all winners

JOM vote MZ kalau sudi!

aNiM said...

tq MZ :)

kakyong said...

tahniah buat semua pemenang