Sunday, April 10, 2011

1st Contest Anis:Pic Percutian

**klik banner untuk join**


percutian kami ke Langkawi Island, Kedah akhir tahun 2010.7-11hb Disember 2010.5 hari 4 malam.kami sekeluarga bersama keluarga sebelah encik suami memang dah lama plan nak buat family trip.seronok sangat sebab dapat spent time together.

gambar ni masa lepas naik cable car.ketinggian berapa meter ek?tak ingat dah.hehe.masa naik cable car tu memang gayat.saya memang takut dengan ketinggian.kira tu rancangan Fear Factor la untuk saya.haha.lebih2 lagi masa jalan kat jambatan gantung.fuh!macam nak luruh jantung.tapi saya berjaya.lepas ni takmau naik lagi.haha.

banyak lagi tempat menarik kat sana.Makam Mahsuri.tempat untuk belajar sejarah.hehe.tapi part paling best shopping coklat tak ingat dunia.kami beli 1 beg khas untuk isi coklat je.haih.

tahun ni kami tak decide lagi nak bercuti kat mana.tak kisahla kat mana.yang penting dapat menghabiskan masa bersama keluarga kan?memori terindah dalam hidup (^_~)v

tag:

tarikh tutup: 1 mei 2011
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

nur anis said...

goodluck kak..:)

aNiM said...

hehe.tq anis :)

dyana said...

haha!sy pwn sma.gayat gler.xbrni nk g kt jbtn gntg 2.naik kble pwn dh ketaq.hahak..thnx tag!nk cri jp gmba2 prctian kt2 ada.huuhu.

aNiM said...

ok dyana.gudluck dear:)

anismelon said...

hehe..cepat cepat dyana cari pic..wee..

tenks yup sis sebab join..kbnyakan bg pic kt langkawi..mcm tau tau je daku sangat like langkawi..weee..tunggu yup keputusan lepas 1/5...:)

aNiM said...

anismelon: sama2 anis:)

sis bagi pic langkawi sbb xbyk tmpt pegi bercuti.huhu.yg latest tu la.hehe

ibnubaba_04 said...

aku pon join gk..jom tngok pic percutian aku di oversea..haha

anismelon said...

anis na mintak tolong boleh??kalo boleh klik sini..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bantuan-anda-amat-dihargai.html