Monday, April 11, 2011

Saguhati Giveaway Ibu, Hebatkan Shaklee...Alhamdulillah..

Alhamdulillah..rezeki lagi.
terima kasih sis fieda sebab inform kat saya pasal kemenangan ni.cewah.sayang kak fieda ^_^
saya dapat tau menang saguhati ni sebab kak fieda mesej kat shoutbox.hehe.


time saya check result ga atau contest mesti takde rezeki.time tak check, mesti ada mesej dapat hadiah pulak.agaknya saya tak boleh check result sendiri kot.kena kak fieda yang tolong check.kakaka~

saya terus klik link tu.rupanya menang saguhati Giveaway Ibu, Hebatkan Shaklee...

nak check senarai penuh pemenang klik Senarai Pemenang Giveaway Ibu, Hebatkan Shaklee...

tahniah kepada semua yang join ga ni dan yang menang ga ni (^_^)v

kemenangan ke-5 tahun 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

nur anis said...

tahniah kak..:)

syawalsimpsons said...

tahniah mak ngah..hehhehe..

aNiM said...

nur anis: terima kasih :)Alhamdulillah.rezeki..

sue: terima kasih mk lang :))

dyana said...

thniah!!!

aNiM said...

:)) tq dyana

cempakakuning said...

Wah...rezeki Anim.Tahniah.

aNiM said...

tq kak norzie ;)
rezeki..