Saturday, April 2, 2011

!!! Contest Study Cun !!!

**klik banner untuk join**

1 ::  Jadi FOLLOWER untuk BLOG shikinbudakbaik and

FOLLOWER BLOG mydearcantik seyrasuhaira
yg nie wajib sbb kami nak meraikan follower dan bakal-bakal follower kami
[DONE]
2 :: Buat satu entry bertajuk 
"" !!! Contest Study Cun !!! ""
Letakkan BANNER kat atas tu dan LINK KAN ke entry sticky post ini.
[DONE]

LETAK kan skali banner tu kat side bar korang..
[DONE]
3 ::  Letakkan satu gambar yang ingin dipertandingkan ::

spesifikasi GAMBAR dalam konteks STUDY ialah  ::

::  ada muka korang
::  tyme2 tengah study
::  OR  tyme meeting 
::  OR discussion
::  OR  tyme tengah ajar adik
:: OR  tyme ajar ngaji anak-anak pun boleh

Janji gambar tu tunjuk korang ngah study or dah lepas study or rehat kejap dari study ..


*err..yang ni gambar saya dan hero kecik saya:)
gambar ni masa saya tengah bacakan buku cerita bertajuk "saya anak dinasour" kat nabil.boleh kan?hehe.dalam satu hari saya 'wajib' baca buku ni untuk dia.dan dia pun dah hafal cerita tu :) ha,ni balik dari shopping pun nak kena baca juga untuk dia^_^

*peace.kami berehat sebentar sebab tekak mama dah kering^_^

eh..eh..ni dah dua gambar dah.maap ye tuan tanah.tak sengaja (^_~)v

[DONE]
4 ::  kawan-kawan letaklah sikit Caption atau ceritakan sikit pasal gambar tu.
[DONE]
5 :: TAG kepada sekurang-kurangnya 2 orang rakan n pastikan mereka tahu Contest nie.
nak tag lebih pon boleh.
di alu-alukan..

TAG:

[DONE]
6 :: Tinggalkan LINK entry penyertaan contest kat ruangan comment nie.
kami akan terjah one by one kay.
[DONE]

TARIKH TUTUP ialah pada ::   11:59 malam , 5th APRIL 2011,SELASA

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

shikinbudakbaik said...

thanx join contest kami...

mmg btol2 hero mama...rajin study ngn mama..

aNiM said...

sama2..

aah.hero mama.sangat manja juge :)