Saturday, April 2, 2011

saya dan makanan.......

**klik banner untuk join**

syarat2 penyertaan....


1. mestilah kena fOllow blog saya (wt syarat je nih...ahah)
[done]
2. sila buat entry tajuk "saya dan makanan......." dan bubuh la gambar u all dengan makanan yang paling u all rasa boleh membuatkan org lain terliur.... citer sikit pasal gambar tu...

gambar saya dan pizza :)
~saya sedang menternak lemak makan pizza masa birthday saya yang ke-20+9.hehe.tengok cheese tu..terliur tak?

~makan tak ingat dunia okeh.kekeke.pengaruh iklan pizza kat tivi la ni.terus serang pizza cepat2~

~cik adik manis ni tengah promote pizza terbaru ye.haha *tipu~

[done]
3. Jangan lupa yer... Letak banner Contest Saya dan Makanan dalam entry anda dan pada sidebar blog anda. Link kan banner ke entry contest ini.

[done]

4. Tag minimum 3 orang

tag:

[done]

5. Pastu sila coment dan tinggalkan link anda pada ruangan coment di bawah ini...nanti saya tengok yer...
[done]
6. Makanan yang paling enak dan sedap di mata nOrmi akan dikira sebagai pemenang.....
(ok x????hehehe)
"pilihlah aku jadi pacarmu winnermu..yang lain belum tentu sedapnya.."
*sila abaikan ayat ini..kakaka

Tarikh penyertaan : 4 Mac 2011
Tarikh tutup   : 4 April 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

Fieda said...

AMBOI...bestnyer dia menternak lemak di hari jadi yg ke 29 yer....

nanakimie said...

hehe..sedapnya!terliur ase:)gudluck sis!

aNiM said...

sis fieda : hehe.sekali sekali xpe kan ^_^

nanakimie: sedap :) tq dear^_~